19:10-03-25-12

Vår dag idag.
Först sprang vi, hihi otoligt nyttiga va? ;3
Sen köpte vi...
Sen åt vi...
Sen gjorde vi utrymme till ett dansglov! ^^
Glad alla våffeldag! <3
//sweetpi <3

21:00-23-03-12

Mina fötter känns som två bananer nu, fotmassage, någon frivillig!? Det ska bli så skönt med helg, är så trött. Min pojkvän har länge velat se filmen the hunger game, och nu är han i biosalongen och ser den med sina barndomsvänner. Jag följde bara med till resturangen dom skulle äta på innan bion började. Resurangen vi gick till heter Soft och ligger på horgatan vid drottinggatan. Betygen den resturangen hade fått var otroliga, otroligt dåliga. Någon sa till och med att hon/han fick getingar i sin mat! Det var inte så fruktansvärt dålig mat och service där, men jag vill inte äta där igen. Beställde wokade grönsaker med scampi räckor, alla grönsaker bestod av selleri och paprika, usch mina största hat grönsaker. Nä, om jag ska äta asiatiskt igen så ska det vara i en asiatisk resturang. Den rätten får 2 av 5 toast utav mig pågrund av att scampi är gott, inte så superkul.
Jag höll på att somna i resurangen. Jag tror jag har en stor fobi utav människor, speciellt människor som uppför sig och pratar på ett helt annat sätt än jag är van vid att uppföra mig och prata med männsikor. Jag vet inte, det är bara en känsla jag har. Det är läskigt och jag vågar inte säga någonting. Speciellt inte när alla tittar på en när man har själva ordet.
Nåväl, jag gick i alla fall inte med och såg på filmen the hunger game, den verkar väldigt hemsk. Jag tycker inte om hemska filmer, och handlingen fick mig inte att må bättre. Självklart ska jag se den, men bara när den finns att ladda ner. Men jag ska nog försöka att läsa böckerna först. Vem vet, jag kanske älskar dem. Men om jag känner mig rätt så kommer jag få ångest när jag ser filmen eller läser böckerna, och sedan bara börja storgråta. Jag hatar att se på människor som lider, torteras eller utnyttjas varesäg det är på riktigt eller i fantasin. Det är så fruktansvärt ångestframkallande för mig och jag lever mig in så starkt i filmens hemska underland.
Jag har börjat att titta lite efter vårjackor på nätet, men jag hittade bara en som jag fastande för som kommer ifrån Vero moda. Den var väldigt söt, men jag ska försöka leta efter ännu sötare jackor!
499:- från Vero Moda.
Nu ska jag läsa lite innan jag går och lägger mig och myser i min mest älskade, underbarste, finaste, mjukaste, varmaste säng. Ha en mysig helg.

//Sweetpi <3

21:25-22-03-12

Vädret var riktigt mysigt idag. På jobbet var det mycket mindre folk än det var igår, och jag mådde betydligt bättre idag än vad jag gjorde igår. Förutom på morgonen då jag tappade två stycken kaffekannor... *Suck*
Mig äro kapabel till att klanta till mig hela tin!
Usch jag hade en sån enormt hemsk dröm inatt. Jag drömde att våran kock våldförde sig sexuellt mot mig. Jag vet precis vart det var han gjorde det. I drömen tog tag om min hals och tryckte upp mig mot bänken. Fy fan! När jag tittade mot det stället där han i drömmen tryckte upp mig rös jag. Det här är andra gången jag drömmer om jobbet, två nätter i rad. Den första drömmen handlade om hur glada alla var för att vi fick sluta tidigt, halv 2. Och kocken skulle sluta för alltid. Precis som han ska göra i verkligheten. Det ska bli ett wok ställe i stället. Wihoo. Ingen Lasse!!!
Ja, det var nog det jag ville skriva om. Hur det här jobbet till och med påverkar mig när jag drömmer.
Men det var skönt i alla fall att gå ut idag, jag och min fästman köpte varsin glass, jag köpte en milkshake och han en bananasplitt. Och jag som hade lovat mig själv att vara nyttig, precis hade börjat med att säga och köpa allting för att jag ska kunna gå ned i vikt, få en liten smal fjortis kropp. Vilket jag aldrig har haft, jag har alltid varit lite halv mullig, eller krurvig eller vad jag nu är. I alla fall så drömmer jag om att vara liten och smal och att någon bara kunde trolla så att jag blir 8 cm kortare. Är 168 cm nu och vill vara 160 cm. Bara för att jag gillar att vara i underläge på ett sexigt och förföriskt sätt, (inte på ett förnedrande, klumpigt, stort och osexigt sätt). Sen är det också sött, och jag skulle passa i japanska kläder mycket lättare då.
Snart är det lönedax. Då kommer jag att kunna köpa två stycken Emily tempel cut klänningar och en Angelic pretty väska. Jag älskar livet när det är kläder involverat.
Nu ska vi snart sova. Vi har planerat att vi ska sova varje kväll klockan 22:00 men det blir oftast mycket senare. Och så blir vi som två döda mossdjur när vi ska upp, speciellt jag är det som hela tiden måste upp kl 06:00 och bara ha en halv timme på mig att sminka och klä på mig och sen stressa ut för att sedan gå 10 minuter till pendeln som alltid är fullsmockad.
Hoppas vi på en fin vårig dag imorgon också? Jaaa det är klart vi gör.
/Sweetpi <3

18:00-21-03-12

Mina ben väker, jag är helt slut. Jobbet får mig ibland att må illa, jag tycker inte om att scerva människor, dom är anting sura eller irriterande på alla vis. Och dom är sånna utnyttjare! Jag har världens jobbigaste kollega, som hela tiden berättar hur dålig man är och att jag inte kommer klara mig och skit. Sen arbetar jag bara med Mongolier som inte kan svenska särskillt bra, eller ingen alls. Det känns som när jag kommer till mitt jobb att jag blir en främling, en utlänning som inte passar in eller förstår. Det är jättejobbigt.
Jag önskar att jag hade en vän som jag kan prata med om allt möjligt. En vän som jag kan ringa, som kommer till mig när dagen är slut och vill shoppa eller bara ta en fika. Som jag verkligen tycker om.
Jag önskar verkligen att jag inte hade en sån grav dyslexi, att jag kunde första svåra texter och vara en plugghäst. Få ett bra jobb där jag gör någonting viktigt, som jag är stolt över. Just nu är jag inte stolt över något som jag är. Jag har börjat med att läsa tidningen på morgonen, alla viktiga delar såklart. Det är svårt och jag förstår många gånger inte helt, men jag ska fortsätta traggla. Sen läser jag varje kväll, just nu läser jag "Femtio sätt att hitta den rätte" den boken får mig att må bra. Jag ska få upp min läsförmåga, få ett bättre ordföråd och kanske till och med lära mig engelska, jag menar svårare engelska. Jag har 1 år på mig att förbättra mig, sen tammefan ska jag börja plugga.
Jag och min fästman flyttar ut om en månad till en mysig 2a i Skärpnäck. Det kommer att bli så skönt. Jag längtar så.
Jag vill börja sy, så när jag flyttar in ska jag köpa en symaskin. Här i Huddninge har dom en supermysig liten sybutik, där ska jag shoppa innan jag flyttar.
Ja, det är mycket man vill. Just nu lever jag för mina dockor, min pojkvän, mina dockvänner och kläder.
Nu vill jag ta det lungt, äta en paj och läsa lite.
Ha en fin kväll, hoppas att solen skiner i morgon. Man blir lite gladare då. :)
//Sweetpi <3

RSS 2.0